Socis

Campanya socis

Després de superar la xifra històrica dels #5000Arlequinats, volem continuar creixent al vostre costat

El Centre d’Esports Sabadell ha engegat la Campanya de Socis de la Temporada 22-23 sota el lema SOM DEL SABADELL per continuar creixent després d’assolir l’objectiu dels 5.000 socis en la darrera temporada amb una segona volta de rècord.  Hem viscut un tram final d’autèntica Bogeria Arlequinada i així ha quedat reflectit en la nova campanya de socis. El Centre d’Esports té una afició única i s’ha demostrat amb moments que ja quedaran per la història com la marea arlequinada al Johan Cruyff o la Nova Creu Alta plena per empentar l’equip contra l’Algeciras.

El soci és el protagonista de la campanya i el motor del CE Sabadell. En aquesta nova campanya, el club manté el preu base més econòmic de la història i per 95€ pots fer-te soci i gaudir de tota la temporada amb la família arlequinada. La Campanya de Socis 22-23 recupera l’efecte multiplicador dels arlequinats i premia els socis que en portin de nous amb descomptes de fins al 100% en el seu carnet. A més, el club continua oferint facilitats de pagament amb l’opció de fraccionar el preu del carnet fins a 5 quotes.

La família del FutbaseCES ha demostrat durant tota la temporada un suport extraordinari al primer equip. La Grada Lino ha esdevingut un dels pulmons de l’estadi i és per això que els familiars dels jugadors i jugadores tornaran a gaudir de descomptes importants per fer-se soci del CE Sabadell. Els familiars de primer grau podran retirar el carnet per 80€ a la grada Lino o amb un 30% de descompte en les altres zones de la Nova Creu Alta.

Ja pots donar-te d’alta de soci a les oficines de la Nova Creu Alta o bé de forma online a través del formulari:

FORMULARI ONLINE

HORARIS OFICINES 

Les oficines de la Nova Creu Alta estaran obertes de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20h.