NOTICIES

El Centre d’Esports Sabadell FC i RCR Associats - Economistes i Advocats signen un acord de patrocini fins al 2022

RCR Economistes i Advocats aposta pel futbol femení dins la seva forta política de responsabilitat social corporativa

22/09/2021

El Centre d’Esports Sabadell FC i RCR Associats, Economistes i Advocats, empresa amb més de 30 anys d’experiència en assessoria fiscal, laboral, mercantil i civil, tant per empreses com particulars, signen un acord per tota la temporada.

L’acord de patrocini inclou la presència i visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, i a les instal·lacions d’entrenament del Futbol Base així com la presència en la màniga de les equipacions dels 10 equips del Futbol femení. També participaran en diverses accions i esdeveniments del calendari d’activitats socioesportives anual. A més, RCR Economistes i Advocats formarà part de l’ExcellenCES CLUB de l’entitat al costat d’altres patrocinadors.

Amb RCR a més ens uneixen els valors i la cultura per l’esport i el foment de la pràctica esportiva com a eina socialitzadora i de cohesió social, en especial l’esport femení per tal de buscar la igualtat d’oportunitats.

RCR Economistes i Advocats compta amb un equip de professionals especialistes en tot tipus d’assessoria, sempre des d’un tracte personalitzat i proper i la seva àrea d’influència és el Vallès i Barcelonès amb seus a Sabadell i Barcelona.

Agenda

24 OCT

Diumenge 12:00

Partit *

Jornada9 CD Atlético Baleares SAD - SABADELL

31 OCT

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada10 SABADELL - UCAM Murcia CF

07 NOV

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada11 UE Cornellà - SABADELL

14 NOV

Diumenge 17:00

Partit *

Jornada12 SABADELL - San Fernando CD

20 NOV

Dissabte 17:00

Partit *

Jornada13 Real Madrid Castilla - SABADELL

27 NOV

Dissabte 19:00

Partit *

Jornada14 SABADELL - FC Andorra

Veure agenda

Twitter CE Sabadell