El CE Sabadell cau per la mínima de forma immerescuda

El CE Sabadell ha perdut en la visita del Real Unión a la Nova Creu Alta. El partit, molt intens, s’ha decidit en una acció d’estratègia i les constants arribades i domini arlequinats no s’han pogut traduir en gols.

Els primers instants han estat molt igualats, amb el conjunt arlequinat tenint més la pilota però sense aproximacions clares a cap dels dos costats. La primera arribada clara l’ha firmat Sergi Altimira amb un xut des de l’interior de l’àrea que ha desviat un defensor i ha sortit per sobre el travesser. També ha avisat el conjunt visitant amb un xut desviat des de la frontal en els primers 15 minuts de l’enfrontament.

Amb domini i possessió del Centre d’Esports, la falta de fluïdesa a l’últim terç del camp ha dificultat l’arribada d’ocasions de perill. Altimira amb un xut creuat i, seguidament, Pau Víctor amb una rematada des de l’interior de l’àrea, els que més a prop del gol han estat en el primer temps. Amb el 0 a 0 inicial s’ha arribat al descans tot i el domini i bon joc arlequinat.

La segona meitat ha començat com ha acabat la primera, amb domini i arribades arlequinades. David Astals ha posat a prova al porter amb un xut llunyà de falta i, posteriorment, Eudald ha tingut la més clara del partit amb un xut que s’ha estavellat al pal després d’una gran recuperació del lateral de Torelló. Tot i els bons minuts sabadellencs, en un córner, Espigares ha avançat al Real Unión amb un cop de cap al primer pal.

Ha pogut empatar ràpid el conjunt de Gabri amb un xut d’Alex Sala que ha parat el porter. Passat el 70 de joc, Morgado ha fregat de nou l’empat amb un cop de cap que Irazusta ha salvat sobre la línia amb una gran intervenció i, posteriorment, el capità ha tornat a rematar un servei de cantonada, aquesta vegada per sobre del travesser.

En els darrers minuts de l’enfrontament ha buscat amb insistència el gol el conjunt arlequinat. Primer Moha Keita amb un xut aturat pel porter i, posteriorment, Dieste no ha estat encertat en una rematada des de l’interior de l’àrea. Ha perdonat també la sentència el conjunt basc en un contraatac sense porter que ha acabat amb un xut desviat des del mig del camp. El Centre d’Esports marxa inmerescudament de buit en un partit molt disputat on els de Gabri Garcia han estat superiors al seu rival, però no han trobat el camí del gol tot i la insistència.