Socis

Campanya socis

Ara més que mai!

Uneix-te a la família del CE Sabadell, Escollim el Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat la campanya de socis per a la temporada 24-25. Sota el lema Ara més que mai, el Centre d’Esports vol retornar a l’essència del club i a la base d’una entitat centenària i històrica.

En aquesta nova campanya, el club manté el preu base més econòmic de la història per tercera temporada consecutiva i per 85€ (des de 5€ el partit) pots fer-te soci i gaudir del futbol al Temple amb la família Arlequinada. El club passa aquest any a Compralaentrada com a programa per a la gestió dels socis per a facilitar les possibilitats que els Arlequinats us feu socis online.

Aquesta temporada s’inclou la novetat de la dualitat de preus per a les renovacions i les altes noves. El club vol premiar la fidelitat del soci i la mitjana d’estalvi per a les renovacions és aproximadament del 10%. Aquest preu no s’aplica a socis VIP, veterans i CES Bro.

La gran novetat de la temporada és que els socis que portin un nou soci tindran un 25% de descompte en tots dos carnets de soci. Aquests hauran de ser de la mateixa zona de l’estadi i de la mateixa categoria i la promoció serà aplicable a les oficines de la Nova Creu Alta. A més, el club ofereix facilitats de pagament amb l’opció de fraccionar el preu del carnet fins a 3 quotes.

Tots els socis tindran al llarg de la primera volta dret a retirar fins a 4 entrades en total per a un sol partit o per a diversos partits. Això sí, mai es podran retirar més de 4 entrades totals. No obstant això, el club es reserva el dret de limitar aquestes invitacions en certs partits. Es mantenen també les entrades per a l’aniversari.

La família del FutBaseCES ha tornat a demostrar el seu gran recolzament durant tota la temporada a la Grada Lino sent un dels principals suports a l’estadi els dies de partit. És per això que els familiars dels jugadors i jugadores tornaran a gaudir de descomptes importants per fer-se soci del CE Sabadell. Els familiars de primer grau podran retirar el carnet per 70€ a la Grada Lino o amb fins a un 30% de descompte en les altres zones de la Nova Creu Alta.

CONSULTA TOTS ELS PREUS:

Les oficines de la Nova Creu Alta estaran obertes de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

Des d’avui mateix, els Arlequinats ja poden renovar i donar-se d’alta de soci a les oficines de la Nova Creu Alta o bé de forma online a través del formulari (per a sol·licitar el pagament fraccionat online, demana el teu codi a atenciosoci@cesabadell.cat):

FORMULARI 24-25