Empat agredolç del Sènior Femení davant el CD Fontsanta-Fatjó (1-1)

En un matx controlat gairebé de principi a fi, el Sènior Femení del CE Sabadell només va aconseguir un empat davant el CD Fontsanta-Fatjó. Àngela va fer el primer gol del partit abans del descans, però Marina, ja a la represa, va establir el definitiu 1-1. Al final, amb aquest empat, les arlequinades queden situades a mitja taula després de quatre jornades disputades a Preferent.

En el primer temps, les jugadores dirigides per Carlos Areán van imposar el seu futbol i van poder avançar-se en el marcador en vàries accions. Després de rebre dues assistències de Marina, Sandra Sáez, en dos u contra u, va perdonar davant la portera Alejandra Carolina. Tampoc Débora, en una nova passada de Marina, va materialitzar la seva oportunitat.

I després de tant perdonar, les visitants ho van acabar pagant. En una imprecisió defensiva, la davantera Àngela li va robar la pilota a la central arlequinada i va definir davant Natalia, que no va poder fer res per evitar el 1-0.

Ja en la segona meitat, el Sènior Femení es va abocar a l»atac amb l»objectiu de remuntar el marcador advers. En un inici fulgurant de les visitants, Ruth i Chiqui van enviar dues pilotes al travesser. Minuts després, Gisela, amb un xut des de la frontal, es va trobar amb la magnífica intervenció de la portera rival.

Després de tanta insistència, el conjunt arlequinat va trobar el premi del gol. En un lliure indirecte després d»una cesió, Marina va aconseguir empatar el matx. No obstant això, aquesta mateixa jugadora, que estava sent la més destacada del partit, es va lesionar minuts després i el seu equip ho va notar a la gespa.

L»equip local va pressionar en els últims instants del duel, però finalment tant CD Fontsanta-Fatjó com CE Sabadell van signar les taules a Cornellà de Llobregat. En la propera jornada de competició, el Sènior Femení s»enfrontarà al CF Femení Tortosa-Ebre.