Valero Forn Tradicional renueva como patrocinador del CE Sabadell y reafirma su apuesta por el fútbol femenino

29/06/2020

El Centre d’Esports Sabadell FC i Panificadora Valero, empresa especialitzada en l’elaboració tradicional i venda de pa i pastissera a través  dels forns tradicionals Valero a tot Sabadell i comarca, han arribat a un acord fins el juny del 2021 per donar continuïtat i suport al futbol femení del Centre d’Esports Sabadell.

Des dels inicis, Valero ha apostat pel futbol femení i ara ho reforça amb el nou projecte del CE Sabadell encapçalat per Jessica Rodríguez amb un extensa experiència com a directora, coordinadora i jugadora en clubs de l’alçada de FC Barcelona, RCD Espanyol o el Rayo Vallecano.

Amb aquest acord es vol fer un pas ferm i endavant cap a una millora del futbol formatiu però també en la competitivitat dels nostres equips femenins.

La firma de l’acord  s’ha celebrat a la nova botiga de Valero Forn Tradicional al barri de Can Llong i ha comptat amb la presència d’Esteve Corsellas, director de Panificadora Valero, la vicepresident del CE Sabadell, Ana Navés, i Jessica Rodriguez, nova coordinadora del CE Sabadell Femení.

A més de la visibilitat en la Nova Creu Alta i les instal·lacions d’Olímpia, on disputen els partits els equips del futbol base arlequinat, Valero Forn Tradicional lluirà la seva marca al pit de les samarretes de totes les jugadores i cos tècnic dels equips femenins fins el primer equip. L’acord també inclou l’aportació de productes i serveis Valero en totes les activitats del calendari social i esportiu anual del CE Sabadell FC com actes oficials, esdeveniments, tornejos i campionats del futbol base, Tertúlies Futbolístiques, etc.

L’empresa coneguda per la seva gran implicació en projectes de Sabadell i de tot el Vallès, és una de les famílies estimades per la seva gran tasca de compromís social.

Declaracions:

La vicepresidenta del CE Sabadell FC i responsable de l’Àrea Social, Ana Navés, manifestava després de l’acte de renovació que “és un honor la renovació d’aquest acord per tot el que simbolitza Valero. La seva confiança ens dona força en un moment tan delicat per tots, esperant que moltes altres empreses de Sabadell segueixin el seu exemple i facin seu el projecte d’aquest gran Club”.

Esteve Corsellas, representant i director general de Panificadora Valero, assegurava que “la nostra família està molt orgullosa de formar part de la història d’aquest gran club. Hem fet una gran tasca entre tots per ser on som i ens mostrem molt satisfets d’estendre aquesta col·laboració una temporada més i tant de bo en siguin moltes més. Espero també que la propera temporada vingui plena d’èxits tan per la secció femenina com totes les altres”.