A.Reguant: “Hem de ser un dels clubs amb més massa social de la categoria”

El conseller del CE Sabadell Antoni Reguant ha presentat la campanya de socis de la temporada 2015/16, que compta amb el suport de Disnova, i ha destacat la política agressiva que promou el club a l”hora de les renovacions de carnet. “Volem fidelitzar i premiar els nostres socis, que són incombustibles. Per això, apostem per preus molt competitius. Hem de ser un dels clubs amb més massa social de la categoria”, ha assenyalat.
 
Antoni Reguant ha recalcat que “hi ha descomptes de gairebé el 50% respecte als preus del curs anterior” i ha explicat els terminis per renovar o fer-se soci. “La campanya començarà a partir del 25 de juny. Serà aleshores quan es podrà renovar el carnet i els socis poden reservar el seu seient fins al 3 d”agost”, ha comentat.
 
D”aquesta manera, el CE Sabadell aposta per descomptes importants per a renovacions i baixades significatives per a nous abonats, optant així per preus més assequibles per a la nova categoria. També hi haurà promocions pels socis en determinats partits.
 
A més, el conseller arlequinat ha informat que “el club girarà els rebuts dels carnets domiciliats el pròxim 1 de juliol” i ha detallat el perquè del cartell. “Utilitzem una imatge agressiva i amb gent de la casa perquè demostren un màxim compromís”, ha manifestat.
 
L”objectiu, més de 3.000
 
Antoni Reguant també ha parlat de xifres i ha expressat que el club treballarà de valent per fer arribar la seva campanya a tota la ciutat. “Hem de transmetre il·lusió per tal que la gent vingui a la Nova Creu Alta. Es farà difusió constant de la campanya de socis”, ha apuntat.
 
En aquest sentit, el conseller arlequinat ha explicat que diversos autobusos de la població i la pantalla de la Fira de Sabadell lluiran el cartell de la campanya de socis i que aquestes no seran les úniques vies en què es promocionarà.