Abonaments 2020 – 2021

19/11/2020

El Centre d’Esports Sabadell ofereix als socis d’aquesta temporada l’opció d’acollir-se a un 50% de descompte en l’abonament de la temporada vinent. Es tracta d’una mesura per agrair la fidelitat dels socis que compten amb abonament de temporada completa i per compensar-los per no poder gaudir, fins al moment, dels partits a la Nova Creu Alta.

El club vol reconèixer l’esforç que han fet els més de 3.000 socis en una situació tan excepcional i en un any on el suport de la massa social és imprescindible per aconseguir el primer objectiu d’aquesta temporada. 

El descompte serà aplicable sobre el preu dels abonaments a LaLiga Smartbank de la temporada 2021-22 en el moment que s’efectuï la renovació del carnet. A més del descompte, els socis gaudiran d’un conjunt d’avantatges associats al carnet. 

El club recorda que en cas de limitació d’aforament a l’estadi, la prioritat d’accés serà per als socis amb l’abonament en vigència. El que més desitgem és tenir-vos un altre cop amb nosaltres a la Nova Creu Alta i acompanyar l’equip al futbol profesional

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb l’oficina d’Atenció al Soci a través del correu atenciosoci@cesabadell.cat o al telèfon 937231305.