Acord de col·laboració amb SMATSA

El Centre d’Esports Sabadell FC i SMATSA han arribat a un acord de patrocini durant la temporada 2017-18.

Aquest acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, la seva presència a la màniga de la samarreta del primer equip. A més, activarà les accions familiars entre els sabadellencs, bé sigui a través de l’activitat esportiva o a través d’altres activitats de conscienciació i formació sobre la importància del reciclatge i recollida selectiva de residus.

Tot això es farà a través d’un calendari d’activitats de sensibilització. La primera serà el diumenge 12 de novembre a la Nova Creu Alta on, amb materials totalment reciclats i productes sostenibles, s’organitzaran tallers i activitats per a les famílies, els treballadors d’SMATSA i tots els socis del CE Sabadell FC.

Esteve Calzada, màxim accionista del club: “Estem molt contents d’anunciar l’acord de patrocini amb SMATSA. Volem que els patrocinis vinguin de la pròpia ciutat, Sabadell és prou gran i té prou identitat com per vincular el màxim d’empreses possible. Per això, per a mi aquest acord és molt emblemàtic”.

Eugenio Díaz, director general d’SMATSA: “El Centre d’Esports Sabadell ha donat grans dies de glòria a la ciutat, ha portat amb orgull el seu nom per tot el territori i fem un pas endavant gràcies a la il·lusió del nou equip. Passa a ser el nostre projecte de patrocini més important”.

Els seus valors encaixen perfectament en la nova filosofia del CE Sabadell FC. El club, amb la intenció d’apropar-se a la ciutat, destinarà l’anella central de la Nova Creu Alta a empreses com SMATSA i cada cop en són més les que se sumen al projecte.

SMATSA és una de les empreses més identificades amb la ciutat i amb totes les seves activitats i els seus col·lectius. Per aquest motiu, en la mesura del possible, sempre està present en l’espai públic dels ciutadans de Sabadell i en els esdeveniments i festes populars que es realitzen. A més, s’implica més enllà de la simple obligació i patrocina regularment diverses activitats esportives i culturals que es duen a terme a la ciutat promovent valors com l’esforç, la dedicació i l’afany de superació.