Acord de col·laboració entre el CE Sabadell i Nexxus Nutrition

29/05/2020

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa Nexxus Nutrition, especialista en nutrició esportiva i complements energètics. L’empresa sabadellenca és una marca compromesa amb l’esport que distribueix productes per tot Espanya i busca l’excel·lència amb la relació directa entre rendiment esportiu i recuperació.

Nexxus Nutrition aportarà els seus productes als primer equip del CE Sabadell per ajudar els jugadors en el camí del play-off per tal arribar-hi en les millor condicions. La seva suplementació permetrà aportar energia, evitar la deshidratació, afavorir la recuperació i reduir lesions.  

L’acord implica visibilitat de Nexxus Nutrition amb una tanca a l’estadi i diferents accions en el dia a dia de l’equip. Els professionals de Nexxus impartiran xerrades d’assessorament sobre els productes i hàbits saludables al primer equip i al futbol base.  A més, l’empresa oferirà descomptes en els seus productes per als socis arlequinats més esportistes amb el codi CESabadell.

El director general del CE Sabadell, Bruno Batlle, i Enric Xapelli, cap de Nexxus Nutrition i extenista coincideixen en què “l’acord ens ajudarà a aconseguir objectius comuns i a fer ciutat plegats”.

Benvinguts al projecte!