Acord de servei i col·laboració amb VozTelecom

El Centre d’Esports Sabadell FC i VozTelecom han arribat a un acord de patrocini que estarà vigent durant la temporada 2017-18.

Aquest acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta, altres activacions i accions de compromís social que l’entitat organitza durant tot l’any. A més, VozTelecom formarà part del ExcellenCES CLUB de la entitat, al qual cada dia es sumen més empreses.

VozTelecom (www.voztele.com), l’operador de comunicacions per a empreses líder en comunicacions al núvol a Espanya, i el seu Conseller delegat, Xavier Casajoana, reconeixen els valors que ens uneixen i el gran apoderament que té l’esport i el futbol en especial, donant la seva confiança a un gran projecte engegat de la mà d’Esteve Calzada, accionista majoritari de l’entitat.

L’empresa ofereix un portfoli complet de serveis que resol les principals necessitats de comunicacions de les pimes, aportant importants beneficis a nivell d’estalvi i millora de l’eficiència. VozTelecom, amb més de 14 anys al mercat, compta amb una gran base de clients a Sabadell i a la zona del Vallès Occidental, als quals els ofereix una atenció personalitzada i de proximitat gràcies al seu Punt de Servei situat a Cerdanyola del Vallès.

El CE Sabadell ha traçat un pla de servei en què en breu traslladarà tots els seus sistemes de telefonia fixe, mòbil i comunicacions de dades a VozTelecom.