Acord entre 11 clubs del grup I de Primera RFEF per a fixar un preu màxim per a visitants

Amb la finalitat de facilitar, incentivar i promoure els desplaçaments dels nostres aficions i contribuir a un futbol accessible per a tots, fins a onze clubs del grup I de la categoria hem signat un interessant acord el punt bàsic del qual consisteix a fixar un preu màxim de 15€ en les entrades de categoria adult per a les diferents zones visitants dels nostres estadis.

Donada el gran acolliment i l’èxit de la passada campanya hem decidit adherir-nos a aquesta mesura en benefici de tots els seguidors, que de ben segur continuaran dotant de color i alegria les nostres ciutats i graderies, en un conveni amb el qual tots sortirem guanyant.

El nombre d’entrades a intercanviar es negociarà de manera individual entre els clubs involucrats en funció de les seves infraestructures i possibilitats d’aforament, sempre amb una predisposició absoluta a facilitar la major afluència possible.

Els onze clubs, que els seus aficionats podran beneficiar-se d’aquesta mesura des de la primera jornada, són els següents:

CA Osasuna Promesas
CD Teruel
CE Sabadell
CF Rayo Majadahonda
Cultural y Deportiva Leonesa
Gimnàstic de Tarragona
Unionistas de Salamanca CF
RC Deportivo
Real Union Club
SD Logroñés
Sestao River Club