Adhesió al Manifest del Món de l’Esport 2017

El Centre d’Esports Sabadell s’ha adherit al Manifest del Món de l’Esport 2017 de la Generalitat de Catalunya amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones previst per demà 25 de novembre.

A més, el club prepara una sèrie d’actes coincidint amb el partit que es disputarà diumenge (12:00) a la Nova Creu Alta contra la SD Formentera: 

  • Es guardarà un minut de silenci en memòria de les 55 víctimes assassinades en aquest 2017, 50 dones i 5 fills.
  • Els jugadors portaran un braçalet de color lila a la màniga de la samarreta.
  • Es col·locarà, sobre el nostre escut situat entre les dues banquetes, un gran crespó de color lila en memòria de les víctimes de la violència de gènere.
  • En el minut 16’ de partit, el club demanarà per megafonia a tots els assistents un minut d’aplaudiments per recordar a totes les dones que viuen amb por, que poden trucar al 016 i denunciar.
  • Durant el dia de demà, les xarxes socials del club es tenyiran de color lila.

Com ja han fet moltes altres entitats, des del club volem compartir aquesta campanya i ens sumem a la iniciativa de moltes dones que, amb coratge i valentia, fan un pas endavant per atrevir-se a denunciar públicament les violències sexuals, també en el món de l’esport. El compromís del CE Sabadell és ajudar a conviure en una societat civilitzada i lliure de violència de gènere.