Álvaro Mago és la nova incorporació del CE Sabadell per a la eLaliga

9/01/2021

Álvaro Mago és el nou gamer del Centre d’Esports Sabadell per a la disputa de la eLaLiga Santander, la competició oficial de FIFA 21 a Espanya. Amb gran experiència en FIFA, Mago, ha militat en clubs com SD Huesca, eCream i Elche CF. Un fitxatge que reuneix els requisits per formar part d’aquest projecte, i que es basen en les ganes de créixer en una primera temporada de consolidació en el torneig i els eSports.

Durant el mes de gener i febrer, els jugadors disputaran a través de la plataforma de la eLaLiga diferents tornejos anomenats drafts. Aquestes competicions no tindran cap valor per a la competició, però servirà perquè els equips de la eLaLiga triïn als seus jugadors.

Més endavant començarà la competició oficial que es divideix en dues fases:

  • La primera part està formada per cinc tornejos que serviran als jugadors per aconseguir punts de classificació.
  • La segona fase s’ha denominat Gran Final, i es tracta d’un torneig on competeixen els 16 equips que hagin aconseguit més punts en la classificació. 

El nou gamer arlequinat té molt clar el seu objectiu: “Òbviament el meu somni és aixecar el títol amb el Centre d’Esports Sabadell, però la meva filosofia és d’anar partit a partit per arribar a l’objectiu. El CE Sabadell ha apostat per mi al 100% i penso que podem fer una molt bona campanya. Compartim una mateixa filosofia de competir al màxim”.

 

Benvingut, Álvaro!