Antoni Reguant: “És un conveni ampli i engrescador, i que estem segur que marcarà un abans i un després en el futbol sabadellenc”

Ahir a la tarda es va fer la presentació, un cop signat l’acord, dels clubs conveniats de la ciutat de Sabadell amb el Centre d’Esports Sabadell. Hi van assistir els presidents dels clubs conveniats Lino Gutiérrez, Carlos Murciano, Jordi Grané i Antoni Reguant.

Això va ser el més destacat:

Antoni Reguant, president CE Sabadell:
-“Ja fa bastants mesos que es va començar a treballar en el conveni amb els clubs conveniats de la ciutat, i que avui s’ha fet realitat. Aquest conveni només és el primer pas, té la intenció de créixer i unir a més clubs de la ciutat. Això marca un abans i un després dins del futbol Sabadellenc, on s’hi comença a construir un futur molt bo, interessant i brillant per a tots”.

-“És un conveni que té molts avantatges des del tema social, econòmic, esportiu, comercial… És un conveni ampli i engrescador, i que estem segur que marcarà un abans i un després en el futbol sabadellenc”.

-“El CE Sabadell ha d’agafar un rol de ‘pare’ de tots els clubs de la ciutat i no el de l’enemic. Ha d’intentar ser el pal de paller del futbol de la ciutat i l’aglutinador de totes aquestes sinergies que volem crear amb aquest projecte. Hem de ser molt més que l’amic de tots els clubs de la ciutat”.

-“Aquest projecte ha de créixer. El pas d’avui només és el primer, i estem oberts a tots els clubs de la ciutat”.

-“Una dels avantatges que més il·lusió em fa és que tots els jugadors dels clubs conveniats poden venir a l’estadi de manera regular gràcies al suport de hummel, a animar a l’equip de la seva ciutat, i del que hauria de ser el seu referent. Això és un treballar el futur i per les noves generacions”.

Jordi Grané, president CE Mercantil i representant UD Marina:

-“Volíem poques paraules i més fets. Avui s’ha posat la primera pedra”.

-“El futbol està canviant a marxes forçades, i qui no ho vulgui veure ja s’ho trobarà. Ara el futbol són aliances”.

-“Si no pots vendre al teu projecte que tens un segona divisió ‘B’ o un tercera, no tens la força necessària per poder competir amb els altres clubs, i això ens ho dóna aquest conveni amb el CE Sabadell”.

-“Aquesta piràmide que ha de representar el CE Sabadell ha de fer que els jugadors que arribin a l’èlit del futbol passin primer pel seu club i després pel primer equip de la ciutat. Ha de ser un canvi transcendental”.

Carlos Murciano, president CFU Can Rull RT:

-“Pel Can Rull RT és un orgull poder estar en aquest projecte, perquè ajuda a tirar endavant la ciutat i a créixer com a club i penso que és molt bo per als nostres joves jugadors”.

-“Volem que els jugadors tinguin un referent on emmirallar-se i es torni a dir que “Jo de gran vull jugar al CE Sabadell” i ara és un bon moment per fer-ho. No serà un camí fàcil, però som molts clubs i tenim molta força”.

Lino Gutiérrez, president Escola de Futbol de Sabadell:

-“Des que se’ns va presentar la possibilitat de participar en aquest projecte ens va agradar des del primer moment. És una gran oportunitat pels nens i clubs de la ciutat”.

-“Seria molt bo que molts més clubs de la ciutat s’uneixin a aquest projecte. I un dels factors més positius que té aquest conveni és poder millorar relacions amb els altres clubs”.

-“Abans era molt més difícil poder arribar al primer equip de la ciutat. Ara amb aquest projecte, tot i que queda encara molta feina a fer, serà més fàcil”.

-“Des de l’Escola de Futbol de Sabadell estem molt contents per poder trobar coses bones per aquest projecte i per als clubs que s’hi afegeixin”