Antoni Reguant: “L”ampliació de capital és vital”

El conseller Antoni Reguant ha assegurat que l”ampliació de capital és fonamental per garantir la viabilitat econòmica del club. “El tema d”Hisenda està resolt, però n”hi ha d”altres que hem de cobrir. L”ampliació és vital”, ha dit en roda de premsa.
 
Reguant, a més, ha explicat el procés: “L”ampliació serà de 2.404.000 euros, s”emetran 40.000 noves accions de 60″10 euros i constarà de tres fases”.
 
Les tres fases de l”ampliació
 
La primera d”elles, que anirà del 16 de març al 15 d”abril, es realitza per garantir el dret d”adquisició preferent en proporció als títols que ostenti cada accionista.
 
La segona fase, que serà del 16 d”abril al 15 de maig, anirà destinada a tots els accionistes que vulguin i tinguin la intenció de subscriure més accions de les que ja hagi adquirit en la primera fase.
 
Com a novetat, en la darrera fase, que va del 16 de maig al 15 de juny, el Consell d”Administració tindrà la facultat, basant-se en les peticions rebudes, d”assignar de manera discrecional les accions sobrants a aquelles persones físiques o jurídiques que més garanteixin la viabilitat econòmica, esportiva i social de l”entitat.
 
L”escenari que contempla el club
 
Antoni Reguant també ha destacat que han arribat “diferents propostes, totes elles condicionades a la permanència”. És, per aquest motiu, que “l”ampliació s”acabarà una setmana més tard de la finalització de la Lliga Adelante”.
 
El conseller, doncs, ha manifestat que el club treballa basant-se en la permanència. “Conjuntament amb el president, s”estan contemplant diferents propostes molt interessants”, ha admès.