Aquest Nadal, cap nen/a sense joguina i cap família sense menjar

El Centre d’Esports Sabadell s’ha adherit a les campanyes de la Creu Roja i el Rebost Solidari en aquestes dates nadalenques perquè cap nen/a es quedi sense joguina i cap família, sense menjar.

Per cada joguina nova o quilo de menjar que s’entregui a les oficines de la Nova Creu Alta, el club donarà una entrada per al partit que el Centre d’Esports Sabadell disputarà contra el Valencia Mestalla el pròxim dissabte 9 de desembre a les 17:00 hores. Tanmateix, s’instal·laran dos punts de recollida als accessos de tribuna i general el mateix dia de partit.

Creu Roja Joventut organitza la Campanya de Joguines per 25è any consecutiu i ha esdevingut en un dels referents solidaris més importants del país, amb més de 25.000 infants atesos i 70.000 joguines recollides el 2016/17. Des de l’entitat es recorda que és imprescindible que les joguines siguin noves, no bèl·liques, no sexistes i poden ser per a totes les edats. Entre els seus suggeriments hi ha jocs de taula, jocs familiars, material esportiu i escolar, llibres, contes, jocs de manualitats, jocs musicals, titelles, disfresses…

D’altra banda, el Rebost Solidari de Sabadell va anunciar ahir que repartirà un total de 2.000 lots de Nadal a les famílies usuàries de l’entitat que es troben en situació de vulnerabilitat i tenen fills a càrrec. Cal recordar que els aliments donats han de ser de llarga durada: arròs, sucre, pasta, ampolles d’oli… Tot plegat s’emmarca en els dies previs al Gran Recapte d’aliments que tindrà lloc aquest cap de setmana (1-2 desembre) a Catalunya i que aplega a més de 25.000 voluntaris.