Ara, més que mai, el Vallès Occidental amb el CE Sabadell!

 
El CE Sabadell vol que s”impliqui tothom en la lluita per la permanència! Perquè l”equip, amb el suport de l”afició, aconseguirà la salvació i es mantindrà en la Lliga Adelante. Per això, el club arlequinat repeteix la promoció que va fer davant el Real Racing Club i l”ampliarà a la comarca per al transcendental duel davant l”AD Alcorcón (dissabte 9 de maig, a les 18 hores en la Nova Creu Alta). Hem de sumar tres punts vitals!
 
Regal d”entrades al futbol base 
 
No només volem que els clubs de la ciutat mostrin el seu suport al CE Sabadell. Aquest cop, anem més enllà i el club repartirà entrades de Gol Sud totalment gratuïtes entre molts equips del Vallès Occidental per al duel de la 37a jornada de la Lliga Adelante. D”aquesta manera, l”entitat arlequinada es posarà en contacte amb els clubs més representatius de la comarca per regalar invitacions infantils a jugadors del seu futbol base, des dels més petits fins a juvenils.
 
2×1 per als socis del CE Sabadell
 
El club també vol premiar la fidelitat del soci. Per aquest motiu, cadascun d”ells, en el moment de comprar una entrada de la seva zona, en rebrà una de regal. Aquesta promoció serà de venda exclusiva en les oficines de la Nova Creu Alta.
 
Preus populars per al partit
 
Per rebre l”AD Alcorcón, al marge de la promoció, el club torna a apostar de nou per preus populars. Les entrades, que es poden comprar a les oficines de la Nova Creu Alta o a través de la plataforma online, costen el següent:

Gol 5
Lateral 10
Tribuna 20
Grada visitant 10

 
Els recordem que les entrades es poden comprar a través del ticketing online i també a les oficines de l”estadi, que tenen el següent horari durant la setmana vinent:
De dilluns a dijous: de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores
Divendres: de 10:00 a 14:00 hores i 16:00 a 19:00 hores
Dissabte: de 10:30 a 13:30 hores