Arlekin Vallès, guanyador del X Torneig Interpenyes CE Sabadell

Arlekin Vallès es va proclamar campió del X Torneig Interpenyes CE Sabadell, que es va disputar el passat dissabte 12 de juliol en el Poliesportiu Can Balsach i que va estar organitzat per Arlekinats.com. “Ha sigut una edició molt especial i emotiva per a nosaltres. És diferent perquè hi comença a haver un canvi generacional i estem molt contents que es produeixi aquest relleu”, va comentar el president d”Arlekinats.com, Manel Escribà.

Amb 10 equips inscrits, i més de 20 partits disputats durant 12 hores ininterrompudes de futbol, els participants van gaudir de l”esport rei i la seva passió arlequinada. Al final, el davanter del CE Sabadell B Sergi Estrada va ser l”encarregat d”entregar els premis als guanyadors.

De la repesca al trofeu
Després que Foreros i Grada Jove La Força Arlekinada quedessin primers del grup Arlequinat i el Grup Saballut respectivament, Arlekin Vallès i la Penya Ripollet es van classificar en la repesca per a les semifinals. Allà, els campions van superar Foreros per 0 a 1, mentre que la Grada Jove LFA es va desfer per un contundent 3 a 0 de la Penya Ripollet. En la final, en un matx de màxima igualtat, Arlekin Vallès va alçar el títol després de superar el seu rival en la tanda de penals.

Molts premis a repartir
Al marge del guanyador, el X Torneig Interpenyes CE Sabadell també va entregar altres guardons. D”aquesta manera, Walking Arlekin Club es va endur el trofeu FairPlay. Grada Jove LFA, per la seva banda, va ser l”equip menys golejat i el seu jugador Pep Girvent va ser l”MVP i màxim anotador del torneig. A més, també es van sortejar pack de cerveses Inèdit -gràcies a Disnova-, quatre samarretes i dues pilotes.