Arrenca la Campanya de Socis del CE Sabadell 2023-24

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat la campanya de socis amb un acte per inaugurar la temporada 23-24, la dels 120 anys del club. Sota el lema ESCOLLIM EL SABADELL, Esclata La Passió Arlequinada en una nova campanya on el soci torna a ser el gran protagonista. L’acte s’ha celebrat a casa de dos socis que porten tota una vida lligada al Centre d’Esports, la Gina i el Josep al restaurant El Castellet, antiga seu de la Penya Clar de Lluna i lloc social de trobada dels Arlequinats durant molts anys al final del segle passat.

L’acte ha estat presentat pels vertaders protagonistes: els Arlequinats. Conduït per la veu del Temple, Jaume Quero, i amb la presència del Director General del CE SabadelL, Bruno Batlle i de la seva vicepresidenta social, Ana Navés, també han assistit els amfitrions de El Castellet, Josep i Edgar Molons i els socis Alfonso Gutiérrez, Rocío Saavedra i Alberto Galera representant les novetats de la temporada. En aquesta nova campanya, el club manté el preu base més econòmic de la història per tercera temporada consecutiva i per 95€ (des de menys de 5€ el partit) pots fer-te soci i gaudir del futbol al Temple amb la família Arlequinada. L’efecte multiplicador continua sent el gran motor del club, cada soci que vingui amb un de nou, obtindrà un 50% de descompte en el seu carnet.

A més, el club ofereix facilitats de pagament amb l’opció de fraccionar el preu del carnet fins a 5 quotes. La gran novetat de la temporada serà el carnet CESBro per als joves entre 15 i 20 anys, que per 90€ obtindran 3 carnets per a la Grada Lino i gaudiran de diferents promocions i descomptes que s’aniran anunciant durant la temporada.

La família del FutBaseCES ha tornat a demostrar el seu gran recolzament durant tota la temporada a la Grada Lino sent un dels principals suports a l’estadi els dies de partit. És per això que els familiars dels jugadors i jugadores tornaran a gaudir de descomptes importants per fer-se soci del CE Sabadell. Els familiars de primer grau podran retirar el carnet per 80€ a la Grada Lino o amb fins a un 30% de descompte en les altres zones de la Nova Creu Alta.

Consulta tots els preus a:

Les oficines de la Nova Creu Alta estaran obertes de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

Des d’avui mateix, els Arlequinats ja poden renovar i donar-se d’alta de soci a les oficines de la Nova Creu Alta o bé de forma online a través del formulari (per a sol·licitar el pagament fraccionat online, demana el teu codi a atenciosoci@cesabadell.cat):

FORMULARI 23-24