AT Comunicació, l’agència de comunicació oficial del Centre d’Esports Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha signat l’acord de col·laboració pel qual AT Comunicació es converteix en l’agència oficial de comunicació, disseny i art gràfic de l’entitat.

El seu equip ha estat l’encarregat d’elaborar el paraigua creatiu de la campanya ‘Apunta’t al canvi’ d’aquesta temporada 2017/18. Entre les creativitats s’inclouen el pòster, el carnet de soci i el vídeo promocional de la campanya, ‘Alguna cosa està passant a Sabadell’, que tant d’èxit va assolir a les xarxes socials. Seva també va ser la creació d’un logotip tan important per a l’entitat com és el dels 50 anys de vida de la Nova Creu Alta.

AT Comunicació és una agència de comunicació especialitzada en disseny gràfic que té els seus orígens l’any 1999 a Sabadell i que ha crescut de manera continuada durant més de 15 anys. El treball en equip amb el client és un tret fonamental de l’empresa, que s’implica en tots els aspectes de forma propera per assolir un resultat òptim.

El Centre d’Esports Sabadell vol agrair la dedicació de tot el seu equip en aquests mesos, més enllà de la professionalitat d’un estudi que compta amb les millors empreses del Vallès entre els seus clients.