Socis

CES Avantatges

Els socis del Centre d’Esports Sabadell disposen d’avantatges durant tot l’any

Cerba Internacional

Laboratori punter en el sector sanitari gràcies a la seva especialització tant en analítica de referència com especial, especialitzada en anàlisi clínic i diagnòstics. L’empresa té una forta presència a la ciutat de Sabadell, amb dos centres d’extracció de mostres i el seu laboratori central i seu logística.

20% descompte en totes les proves

DISNOVA

Empresa de Sabadell dedicada a la distribució de begudes i productes en general per al sector de l’hostaleria.

Distribuïdors oficials de Damm, així com d’altres marques capdavanteres en el sector com són Grup Dísber, Vichy Catalan i Granini.

15% dte. en lots de vi de 1,2 o 3 ampolles

VIAJES EL CORTE INGLÉS

  • Del 3% fins al 11% en serveis vacacionals (en funció de l’operador i servei)
  • 3% de descompte extra en productes DisneyLand París
  • Preus especials en creuers i vacances d’estiu
  • Sense despeses de gestió i possibilitat de pagament fraccionat

VALERO

Empresa familiar amb més de cinc dècades d’història en l’elaboració del pa, brioixeria i amb experiència en botiga.

Fruit d’aquesta experiència els ha permès tenir botigues que dia a dia transmeten la seva passió.

25% dte. en un pastís el dia del teu aniversari

FRUITES ROSARIO

Proveïdora oficial de fruites del club Arlequinat gràcies a la qualitat dels seus productes. L’excel·lència en la seva gran varietat de fruites i verdures, sempre de temporada, el converteixen en un comerç de referència.

5% dte. en compres

KISAMBA

Restaurant japonès situat a Sabadell, que fusiona les gastronomies brasileres i hawaianes, amb sabors intensos, frescos i tropicals. Ofereixen serveis de càtering i “take away”.

10% de dte. en comandes “take away” i a domicili en dia de partit

VITALDENT

Empresa odontològica amb més de 30 anys d’experiència al sector i que compta amb més de 2000 dentistes certificats i de 55 clíniques a la província de Barcelona.

15% de dte. en els tractaments a partir de 250€ i primera consulta gratuïta

LA CAPSA DE TRONS

Empresa sabadellenca de so i il·luminació especialitzada en serveis audiovisuals i espectacles.

15% de dte. en lloguer d’equips audiovisuals i als equipaments dels serveis integrals

LA FAMIGLIA

Un restaurant italià amb grans tocs de la gastronomia mediterrània, creat en honor al veritable sentir de la família, on tots podran degustar exquisits plats, elaborats amb el més mínim detall pels seus cuiners.

10% de dte. en comandes “take away” i a domicili en dia de partit

PUNTRONIC

Projecte en línia que persegueix brindar la millor experiència de compra per a qualsevol usuari. Focalizada en el desenvolupament de processos fluids i curts, amb un tracte acurat del disseny en tot moment, Puntronic aposta per un nou concepte de venda en línia.

5% dte. en tots els productes web

PETARDS 4X4

Empresa sabadellenca especialitzada en tot tipus d’articles pirotècnics on podràs trobar petards, coets, bateries i efectes de colors Arlequinats.

5% dte. en les teves compres

IBÉRICA 2000

Empresa sabadellenca amb més de 35 anys d’experiència al sector dels ibèrics, dins la seva oferta, compta amb una tenda a la Carretera Barcelona, 498 i ofereix servei a domicili pels seus clients.

5% dte. en els seus productes

QWELLNESS

Amb 12000M2 d’instal·lacions perquè gaudeixis de l’esport com mai ho has fet. 8 amplis estudis d’activitats, 3 piscines, una enorme zona a l’aire lliure amb piscina, postes de Pàdel, Futbol 3×3 i espai d’activitats dirigides, estudi Cycling amb més de 60 bicis, 6 vestuaris adults i 5 infantils.

25% de descompte

HERMETICLINE

Empresa sabadellenca especialitzada en finestres i tancaments per a la llar i que es troba sempre a l’avantguarda de les últimes novetats que apareixen en el sector.

5% dte. en els seus serveis i productes

JAG PINTORES

Empresa sabadellenca especialista en l’aplicació de pintura a qualsevol material. Ofereixen servei a particulars i empreses. 

5% de descompte

JOVENTUTS MUSICALS

Els millors concerts de Sabadell amb tots els tipus de música i registres per a gaudir al màxim dels gèneres que més s’adeqüin als gustos de cada un.

Consulta’ls a joventutsmusicals.cat

20% de dte. als concerts de la temporada

XARXA ARLEQUINADA DE COMERÇ 'JUGUEM JUNTS'

  • Gran panera arlequinada
  • Descompte en entrades de partits.
  • 10% de descompte en merchandising del Centre d’Esports Sabadell. Únicament disponible a la botiga física de l’estadi de la Nova Creu Alta.

Tots els socis del CE Sabadell tenen a la seva disposició el departament d’Atenció al soci, on poden adreçar-se per qualsevol necessitat.