Avui recordem a… José Luis Garzón

Pocs futbolistes a la història del club poden presumir tant com José Luis Garzón. Nascut un 4 d’agost de 1946 a València, Garzón és un dels futbolistes més importants i decisius en la centenària vida del Centre d’Esports. Migcampista amb un gran poder ofensiu com demostren les seves xifres golejadores, José Luis va formar part del millor Sabadell de la història. Aquell que va encadenar set temporades consecutives a Primera División a finals del seixanta i principis dels setanta i va participar en competició europea. Garzón va ser peça clau en aquell memorable equip de Pasieguito. La seva carrera al Sabadell va començar el 1968 fins el 1971 en una primera etapa. Amb un gran rendiment i amb molta projecció, va ser traspassat al Sevilla juntament amb Rafael De Diego.

Després d’uns anys entre el Sevilla i l’Sporting Gijón, Garzón va tornar al Centre d’Esports en una segona etapa al club ja amb la maduresa futbolística. Amb l’equip a Tercera Divisió i una plantilla molt jove, va agafar les regnes per tornar a pujar al Centre d’Esports a Segona Divisió A el 1977. Després de dues temporades més d’arlequinat a la categoria de plata va penjar les botes el 1979. Garzón va jugar un total de 197 partits i va marcar un total de 62 gols. Una xifra, com hem dit abans, molt destacable en la posició que jugava en el terreny de joc.

Destacar que Garzón va arribar a ser internacional per Espanya i va participar en els Jocs Olímpics de Mèxic 1968 davant el Japó, Brasil i Nigèria. L’anfritrió Mèxic eliminaria el combinat espanyol als quarts de final. Actualment, José Luis Garzón viu a Sabadell amb la seva família (junt amb el seu fill José Luis, ex arlequinat també).

Molta força, Garzón!