Banc Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell FC renoven l’acord de patrocini fins al 2024

CE Sabadell FC signa un acord per dues temporades amb Banc Sabadell, el Banc de la ciutat i una de les entitats financeres més importants del país

La sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta ha acollit aquesta tarda l’oficialització de la renovació de l’acord de patrocini entre el Centre d’Esports Sabadell FC i Banc Sabadell una de les entitats financeres més importants del país i amb una projecció internacional en continu creixement.

Banc Sabadell va ser una de les empreses que va donar suport al CE Sabadell FC des de els seus inicis, i va ser pionera els anys 60 en tenir presència publicitària a l’estadi de la Vella Creu Alta, fins a dia d’avui que referma el seu compromís com a patrocinador oficial del club. Banc Sabadell té una important presència publicitària a l’estadi de la Nova Creu Alta, així com  l’hospitalitat en dies de partit, a més el club junt amb l’entitat ofereix la targeta de crèdit arlequinada personalitzada. Totes dues entitats porten en la seva marca el nom de la ciutat de Sabadell i s’han convertit en ambaixadors únics, amb una implicació directa en el dia a dia de l’activitat a la comarca del Vallès.

A l’acte han assistit, com a màxims representants de Banc Sabadell, el Sr. Xavier Comerma, director territorial de Catalunya de Banc Sabadell, i el Sr. Gabriel Martínez, director de comunicació i imatge corporativa de Banc Sabadell. Per part del Centre d’Esports Sabadell, hi han assistit Pau Morilla Giner, portaveu dels accionistes del CE Sabadell FC, Bruno Batlle, director general del club, Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell i Gabri Garcia, entrenador del primer equip del CE Sabadell.

El portaveu dels accionistes del Centre d’Esports Sabadell FC, Pau Morilla Giner, ha explicat que “per al CE Sabadell és un gran honor renovar l’acord amb Banc Sabadell, un company de viatge excel·lent per assolir els objectius d’èxit ”. També ha remarcat “l’orgull que sentim per la fidelitat d’entitats com el Banc Sabadell”.

Per la seva banda, Xavier Comerma, director territorial de Catalunya de Banc Sabadell, s’ha mostrat molt satisfet amb l’acord: “Des de Banc Sabadell fa anys que donem suport al Centre d’Esports Sabadell, som dues entitats històriques amb el mateix agafat, el de la ciutat de Sabadell i compartim la cultura de la feina, el compromís i l’esforç”.

 

Recupera la roda de premsa aquí: