Banc Sabadell i El Centre d’Esports Sabadell FC signen un nou acord de patrocini fins al 2022

6/11/2020

El Centre d’Esports Sabadell FC i Banc Sabadell han oficialitzat l’acord de renovació de patrocini de l’entitat financera amb el club fins al 2022 en una presentació que ha tingut lloc a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta. Es tracta d’una de les entitats financeres més importants del país i amb una projecció internacional en continu creixement.

Banc Sabadell aposta pels seus orígens en un moment de màxim creixement internacional. L’entitat va ser una de les primeres empreses que va apostar pel CE Sabadell FC des de els seus inicis, i va ser pionera els anys 60 en tenir presència a l’estadi de la Vella Creu Alta, fins a dia d’avui que referma el seu compromís com a patrocinador principal del club en un moment històric després de l’ascens aconseguit a LaLiga Smartbank. Totes dues entitats porten en la seva marca el nom de la ciutat de Sabadell i s’han convertit en ambaixadors únics, amb una implicació directa en el dia a dia de l’activitat a la comarca del Vallès.

Han assistit a l’acte com a màxims representants del Banc Sabadell; el Sr. Xavier Comerma, sotsdirector general i director Territorial de Catalunya del Banc Sabadell, el Sr. Gabriel Martínez, sotsdirector general i director de Comunicació i de Relacions Institucionals, i, el Sr. Benet Herèdia, director regional de Banc Sabadell al Vallès Occidental. Per part del CE Sabadell FC hi ha participat el president Esteve Calzada, Bruno Batlle, director general, acompanyats de Joaquim Badia i Jordi Guarch del Consell Assessor del CE Sabadell.

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Esteve Calzada ha conduït l’acte i ha assegurat que “és un orgull tenir un company de viatge com el Banc Sabadell que continua mostrant la seva fidelitat al club i encara més amb l’èxit de l’ascens a LaLiga Smartbank. L’acord és superior al futbol professional i estem molt contents d’aquest pas endavant per tot el que suposa”.

Per la seva part, Xavier Comerma ha manifestat que: “Banc Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell fa molts anys que col·laborem junts. Hi hem estat sempre: a Primera, a Segona A, i a Segona B, a les verdes i a les madures. Aquest any, per sort, l’equip és a Segona A i la satisfacció de ser-hi és més gran encara. Hem fet camí en diferents categories i és un orgull compartir el nom de la ciutat i uns mateixos valors”.