Bona taquilla al Sabadell-Elche

Tot i ser 20 d’agost, l’estrena a la lliga entre el CE Sabadell i l’Elche CF ha deixat notes positives a nivell econòmic, no només esportiu. A les taquilles de la Nova Creu Alta es van vendre un total de 268 entrades per a aquest partit, recaptant 3.880€. Una dada molt positiva tenint en compte que a la primera jornada de la 2016-17, els comptes del club van ingressar gairebé la meitat en el partit contra el CD Ebro, on es van vendre 195 entrades, la millor dada de tota la temporada.

Factors com la categoria del rival poden influir en aquest número, però també és cert que el club es troba en plena campanya d’abonaments i molts socis encara apuren les vacances. Cal destacar també que el ‘Temple’ arlequinat va viure la segona millor entrada de la jornada amb gairebé 1.800 espectadors, només superada pels 4.000 del poderós Rico Pérez de l’Hércules.

Una xifra que esperem que vagi en augment amb el pas de les setmanes i encaixi amb aquesta progressió que es pretén des de la nova propietat, coincidint també amb el compromís de transparència adquirit des de l’arribada d’Esteve Calzada.