BP Energía renova el compromís amb el CE Sabadell

BP Energia Espanya i el Centre d’Esports Sabadell renoven el seu acord de patrocini per a dues temporades més. El patrocini inclou la visibilitat de marca a l’estadi de la Nova Creu Alta i avantatges per als socis arlequinats.

BP és una companyia d’energia, dedicada principalment als hidrocarburs i les energies renovables amb seu a Londres, el Regne Unit. BP Energia Espanya és la cap del grup d’empreses de BP OIL que opera al territori espanyol des de 1954, i compta amb prop de 900 empleats, 750 estacions de servei i és, avui dia, una de les principals empreses energètiques del país.

El principal avantatge que ofereix als socis és la ‘Targeta BP Bonus CE Sabadell’ per a disposar de 5 cèntims de descompte en carburants regulars amb tecnologia ACTIVE i de 7 cèntims en carburants amb tecnologia Ultimates amb tecnologia ACTIVE. La targeta és compatible amb la ‘Targeta La meva BP’ amb la qual es pot afegir 3 cèntims més de descompte per litre. A la província de Barcelona hi ha 51 gasolineres on poder beneficiar-se d’aquest descompte.

El club vol agrair el compromís i la fidelitat de l’empresa en el projecte del club.