Bruno: “Estem en una molt bona dinàmica”

El 2016 ha començat de forma immillorable per a Bruno Vinicius: dos gols en els dos primers compromisos de l’any i un home clau en els esquemes de Miguel Álvarez. Aquest migdia ha comparegut a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi.

Sobre el seu rendiment:

“Al principi no m’esperava tenir aquest rendiment però ara em trobo en una bona situació, que puc ajudar l’equip i estic content”.

“He jugat a les tres posicions de dalt. Amb el míster em sento còmode com a ‘9’, ho vaig demostrar l’any passat i també ho estic fent aquest any”.

“Em sento bé (amb Manel), com em sentia amb l’Àlex (Cortell) i amb tots. Els jugadors d’atac sempre ens entenem bé”.


Sobre la situació de l’equip:

“L’equip està fent molt bé les coses, té una molt bona actitud, de pensar que hem d’anar cap amunt sí o sí, que tenim qualitat per jugar els playoffs”.

“Com va dir el míster l’altre dia, els reforços són els jugadors que no estan jugant últimament. Amb el que tenim, podem estar amunt”.

Sobre la UE Cornellà:

“A Cornellà vam tenir ocasions per empatar i per guanyar, i aquí patiran molt, amb la nostra afició, un camp gran i volem treure els tres punts”.

“A casa, els equips que vinguin patiran molt, per guanyar-nos hauran de fer molt. Estem en una molt bona dinàmica i aquí, els tres punts no els deixarem escapar”.