Busquets Assessors renova la confiança en el CE Sabadell

02/10/2020

L’assessoria d’assegurances Busquets renova el seu acord de patrocini amb el CE Sabadell per a la temporada 2020 – 2021. L’acord inclou visibilitat a l’estadi de la Nova Creu Alta i serà l’empresa encarregada de la cobertura d’assegurances del club.

Nascuda en la dècada dels 60 la corredoria d’assegurances Busquets ha mantingut un creixement sostingut en el temps, tant de clients com de contractes gestionats. Disposen d’una estructura tècnica-comercial amb una bona logística i un equip humà de professionals ben capacitats per a una adequada gestió, tant per a la contractació, com per a la gestió de cobertures especialitzades que aportin solució a les necessitats empresarials, professionals o personals, sigui quina sigui, a cada nivell de negoci, ubicats en unes instal·lacions modernes i funcionals, equipades amb les últimes tecnologies situades a la mateixa ciutat de Sabadell.

El club vol agrair a Jaume Busquets i a l’empresa, la confiança dipositada i la vinculació de tota una vida amb el Centre d’Esports Sabadell.