Carta d’un fill arlequinat

No sé si a vosaltres us passa el mateix. Resulta que el meu pare em parla d’històries difícils de creure. Jo me’l crec perquè és el meu pare però, què voleu que us digui, a mi em costa de creure. Em diu que quan ell era petit, el meu avi el portava a veure partits de futbol de Primera Divisió i que se’n recorda com si fos ben bé ahir. Fins i tot diu que va veure guanyar el seu equip amb pluja, fred i vent als millors equips d’Europa! I a mi tot això em costa de creure perquè el meu pare, des que va arribar a Catalunya quan era ben petit, sempre ha viscut a Els Merinals i em diu que el meu avi el portava al camp a peu! A peu a veure un partit de Primera Divisió! I sovint, quan anem al bar de baix de casa a veure futbol i la gent crida per un gol, el meu pare em diu a cau d’orella que poca gent sap quin és el seu equip de veritat, el que porta al cor, l’equip que al meu avi li feia saltar d’alegria i l’emocionava. Ara el meu avi ja fa uns anys que ens va deixar i tots el trobem a faltar però aquest diumenge el meu pare el podrà sentir més a prop que mai. Aquest any, res de corbates! El portaré a la Nova Creu Alta i veurem junts el partit del Sabadell! Tant se val que no jugui contra els més grans d’Europa! Veuré al meu pare emocionat com quan era petit i gaudirem pensant com de content estaria l’avi veient-nos a la Nova Creu Alta animant l’equip que porta al cor. I li diré, ni que sigui per fer-lo content, que jo també sóc una miqueta del Sabadell.

__

Promoció #DiadelPareCES 2016:

  • Cada soci que presenti el carnet a les oficines de la Nova Creu Alta abans de diumenge rebrà una entrada de franc de la seva zona per al partit de contra el Villarreal ‘B’.
  • No-socis, regal d’una entrada d’adult per la zona on comprin la seva:
    • 5-11 anys, acompanyats d’un adult: 5 euros
    • A partir de 12 anys: gols, 10 euros; lateral, 15 euros; tribuna, 25 euros
    • Els menors de 5 anys no paguen entrada

I si busques el regal ideal…

Imatge: Roger Benet