CE Sabadell i Êthos signen un acord de col·laboració

14/12/2021

El Centre d’Esports Sabadell i l’associació Êthos han signat un nou acord de col·laboració per unir voluntats i esforços en enfortir tant la labor social que Êthos porta a terme com la vessant inclusiva que el club ve desplegant. Êthos és una associació, declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, que com a funció principal té la prevenció i la rehabilitació integral de les dependències.

L’acte de la signatura s’ha celebrat a la gespa de la Nova Creu Alta acompanyats de la vicepresidenta del club, Ana Navès, el president del consell consultiu, Joaquim Badia, el president de l’associació, Joan Brunet i l’educador social de la fundació, Manel Saldaña. Un acord, on el CE Sabadell oferirà als membres de la fundació la possibilitat de desenvolupar jornades de suport en activitats socials i esportives. Mentre que l’associació Êthos oferirà sessions informatives i formatives sobre dependències adreçades als monitors i a les famílies del futbol base amb l’objectiu de detectar indicadors de possibles dependències i/o addiccions i en tot cas de prevenir-les.

Aquest acord s’emmarca dins la Responsabilitat Social Corporativa del Centre d’Esports Sabadell FC i el fort compromís social, amb els acords de les fundacions més importants que ajuden a la normalització de les persones amb altres capacitats. L’acord també contempla a més a més la possibilitat que el col·lectiu pugui fer activitat regular en els camps d’entrenament del Complex Municipal d’Olímpia i/o altres espais, amb el suport dels tècnics del Futbol Base CES.

Refermem el compromís amb una societat més inclusiva i justa!