CE Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell us conviden a viure el Dia de la Ciutat

 El pròxim 26 de novembre el Centre d’Esports Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell us conviden a tots a viure la Bogeria Arlequinada obrint la Nova Creu Alta a tots els sabadellencs en el Dia de la Ciutat per viure el partit de la jornada 13 de lliga davant la Sociedad Deportiva Logroñés. El partit es disputarà dissabte dia 26 de novembre a les 16h.

Per donar suport al futbol inclusiu i buscant la normalització dels equips de jugadors amb altres capacitats físiques, psíquiques i sensorials, les entrades pel partit comptaran amb un preu popular de 5 euros i tots els menors fins a 16 anys (inclosos) podran entrar gratuïtament.

Les aportacions aniran destinades a aquells clubs de futbol de la ciutat que tenen futbol inclusiu integrat a les seves escoles o que volen iniciar un projecte d’aquestes característiques. A més s’obrirà una fila 0 per poder fer aportacions per a aquesta important causa.

Els socis podran accedir, com sempre, amb el seu carnet. Les entrades a Tribuna tindran també un preu especial a 20€.

En un dia tan excepcional, la Llotja Presidencial estarà ocupada per representats de les diferents escoles de futbol inclusiu dels clubs de la ciutat i La Nova Creu Alta serà l’escenari d’un partit entre CES Inclusiu i el FC Taina en el descans del CE Sabadell – SD Logroñés.

Les aportacions estaran obertes des del dilluns 14 de novembre i es podran fer tant a les oficines del club com a través de la plataforma web d’entrades. A més, el mateix dia de partit es podrà fer el donatiu amb la compra d’entrades a taquilles habituals, o a la taquilla de Tribuna sud per fer aportacions de fila 0.

Us esperem a tots per viure i gaudir al màxim del Dia de la Ciutat i del futbol inclusiu!!!