Centre d’Esports Sabadell i Vallescar Automoció oficialitzen la renovació de l’acord de patrocini

21/10/2021

El Centre d’Esports Sabadell i Vallescar Automoció han oficialitzat la renovació de l’acord de patrocini per a una temporada més que inclourà la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Vallescar Automoció és un hòlding d’empreses de concessionaris oficials de primeres marques d’automòbils i motos, i una xarxa de companyies de serveis, sent, pel seu volum i els seus 55 anys d’antiguitat, un dels principals grups de referència en el sector de l’automoció. Les seves instal·lacions estan situades principalment a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona, i ara també a les comarques del Baix Empordà i la Selva, a la província de Girona. Compta amb un total de 32 concessionaris repartits en 8 localitats, 13 marques de cotxes diferents i 6 empreses de serveis. Pots trobar tota la informació a vallescar.es

El club agraeix el compromís i la confiança en el projecte d’una empresa molt arrelada al Vallès, per seguir sempre treballant i reforçant vincles en el nostre territori.