Cerba Internacional i CE Sabadell FC renoven el seu acord de patrocini fins l’any 2025

CERBA Internacional ha renovat l’acord com a patrocinador principal del Centre d’Esports Sabadell Futbol Club fins al 2025, donant continuïtat a la relació que els uneix des del 2021.

A l’oficialització de la renovació, celebrada a la seu central de CERBA Internacional, hi ha assistit el president del CE Sabadell FC, Pau Morilla-Giner, Bruno Batlle, director general del CE Sabadell FC, Miquel Parellada, CEO de CERBA Interncional, i Núria Bustio, cap de negoci CERBA Internacional.

L’empresa sabadellenca especialitzada en anàlisi clínic i diagnòstics, CERBA Internacional, aposta novament com a patrocinador principal del CE Sabadell. Els laboratoris fundats pel sabadellenc Dr. Hernández, lluiran la seva marca al pit de la samarreta de joc del primer equip. L’acord de dues temporades -fins al 2025- entre el CE Sabadell FC i CERBA Internacional inclou una gran visibilitat de marca tant en actius publicitaris, a l’estadi de la Nova Creu Alta, marcador, lones i tanques, sala premsa, zona mixta com en diferents activacions en les comunicacions digitals. 

Amb tots aquests termes, el CE Sabadell FC i CERBA Internacional refermen un dels acords de patrocini més importants de la història del club. Els laboratoris referents en l’àmbit clínic compten amb dos centres a Sabadell i oferiran els seus serveis als socis del CE Sabadell a uns preus atractius. 

CERBA Internacional és un laboratori punter en el sector sanitari gràcies a la seva especialització tant en analítica de referència com especial, i es troba en un gran moment d’expansió i projecció. L’empresa compta amb una forta presència a la ciutat de Sabadell, amb dos centres d’extracció de mostres i el seu laboratori central i seu logística. L’empresa proveeix anàlisis a altres laboratoris, així com asseguradores, hospitals, empreses de control de la salut i particulars, i espera generar aquest any entre 37 i 40M d’euros en vendes a Europa i el Brasil. 

Les dues entitats, amb sentiment de pertinença sabadellenc, comparteixen uns mateixos valors com la importància del valor humà dins dels seus equips, la cura de la salut i el medi ambient, i un fort compromís social amb el que busquen retornar una part dels seus beneficis a la societat, posant èmfasi en  la importància de preservar la salut i el medi ambient per aconseguir un futur més pròsper. 

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Pau Morilla-Giner, ha mostrat la seva satisfacció durant la signatura de l’acord. “Ens omple d’orgull que el patrocinador principal del Centre d’Esports Sabadell sigui una empresa sabadellenca, que és un dels objectius del nostre projecte. És tot un privilegi mantenir durant dos anys més aquest compromís amb CERBA Internacional. Esperem que aquests dos anys serveixin per a refermar la seva confiança i es converteixin, més enllà del patrocini més important de la història de l’entitat, en l’acord més llarg de la història del Sabadell”, ha declarat el president de l’entitat arlequinada.