Cinc minuts fatídics

CD Alcoyano: Marc Martínez, Mode, Navarro, Mongil, Mario, Fran Miranda, Alfaro, Carles Salvador (Anaba, 81′), Álex Cortell (Devesa, 86′), Rubén Ramos (Luismi, 69′), Liberto.

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín (Forniés, 55′), Alcañiz, Agustín, De Val (Juan Osado, 71′), Eloy (Pirulo, 78′), Batanero, Manel, Adama, Bruno.

Gols: 1-0, Liberto (54′); 2-0, Alfaro (59′); 3-0, Luismi (85′).

Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru (col·legi aragonès). Ha amonestat els locals Mongil i Liberto, i el visitant Valentín.

Estadi: Camp Municipal de Futbol El Collao.

Sense reacció. El Centre d’Esports Sabadell ha caigut amb contundència (3-0) en la seva visita al Club Deportivo Alcoyano en un partit que ha tingut dues cares molt diferenciades: una primera part on tots dos equips han jugat de tu a tu i han disposat de bones ocasions, i una segona on dues errades individuals només començar han deixat molt tocat el conjunt arlequinat.

De fet, els espectadors de El Collao no es podien creure al descans que el marcador no s’hagués mogut. Com va passar a Alacant, el primer tram de partit ha tingut color arlequinat i Valentín ha avisat amb una centrada-xut. A partir d’aquí, a l’equador del primer temps, l’Alcoyano ha collat el Sabadell i ha tingut dues bones ocasions: Mongil ha rematat fora quan ho tenia tot a favor per marcar amb el cap i Craviotto ha fet una aturada miraculosa a xut de Liberto. Els de Miguel Álvarez s’han tret la pressió de sobre i, amb espais a l’esquena dels centrals, han acabat dominant el primer temps. Marc Martínez ha aturat un xut sec de Bruno i Batanero ha estavellat una falta al traveser abans del xiulet final.

Les coses han canviat en el segon temps. Als nou minuts, una errada en la sortida de pilota l’ha aprofitat el ‘Deportivo’ per muntar una ràpida contra que ha culminat Liberto. Sense temps per reaccionar, només cinc minuts després ha arribat el 2-0 en una passada de la mort que ha rematat Alfaro amb un rebot i que ha estat a punt d’aturar Craviotto. Tots els intents de reacció arlequinada han estat tímids i ha mancat contundència al davant. Amb l’equip buscant retallar diferències, Luismi s’ha inventat un autèntic golàs per sentenciar: xut des de la frontal que ha anat directe a l’escaire.

Un marcador final de 3-0 ben contundent que fa baixar el Sabadell a la dotzena posició amb 37 punts, vuit per sobre del descens, abans de rebre el pròxim diumenge (12h) a la Nova Creu Alta el líder del grup, el Villarreal ‘B’.