CIPO i el Centre d’Esports Sabadell FC signen un nou acord de col·laboració fins al 2023

27/09/2021

El Centre d’Esports Sabadell referma el compromís amb CIPO per seguir col·laborant en la millora de la qualitat de vida de les persones amb altres capacitats físiques i intel·lectuals i les seves famílies, generant suports i oportunitats per al desenvolupament del projecte de vida de cada persona. L’acte s’ha celebrat a la gespa de la Nova Creu Alta acompanyats del director general del club, Bruno Batlle, la vicepresidenta, Ana Navès, i el president de la Fundació Joan MadaulaEl club oferirà oportunitats de treball i col·laboració, i un equip de quatre professionals del Servei de neteja del Centre Especial de Treball de l’entitat (CET) s’encarregarà del manteniment de les graderies i dels accessos a les instal·lacions durant la setmana de partit a la Nova Creu Alta. “El Centre d’Esports Sabadell és un símbol de la ciutat i és un orgull poder formar-ne part de nou del seu projecte”, explica Xavier Martínez, director de CIPO.

La primera col·laboració entre les dues entitats va sorgir fa més d’una dècada i s’ha mantingut, intermitentment, al llarg dels anys. Amb la reactivació d’enguany, el club reitera el seu ferm compromís per la inclusió laboral de persones amb altres capacitats. “Confiar en un Centre Especial de Treball com el nostre deixa palesa l’aposta del Sabadell pel tercer sector, l’economia local i, sobretot, la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu, no només oferint oportunitats laborals sinó creant altres espais que potencien la seva integració social, com ara el CE Sabadell Inclusiu”, afegeix Martínez. De fet, diversos jugadors del CE Sabadell Inclusiu, la secció del club integrada per persones amb diversitat funcional, física o intel·lectual, són treballadors del CET i usuaris del Centre Ocupacional de CIPO.

L’acord s’emmarca dins la important Responsabilitat Social Corporativa del Centre d’Esports Sabadell FC i el fort compromís social, amb els acords de les Fundacions més importants que ajuden a la normalització de les persones amb altres capacitats, entre els projectes hi ha una de les escoles més grans de futbol inclusiu amb jugadors de 6 a 60 anys, alguns d’aquests jugadors a més formen part del staff de l’escola del FutbolBase CES, i tenen un calendari de competicions durant tota la temporada.

L’acord contempla a més a més la possibilitat que el col·lectiu i els seus professionals puguin gaudir del futbol amb activitats i partits a les instal·lacions Municipals d’Olímpia.

La vicepresidenta del CE Sabadell, Ana Navés, assegura que “estem molt orgullosos de seguir col·laborant i donant suport als projectes que tenen entitats com Fundació CIPO per tal de seguir avançant cap a una societat inclusiva, accessible i respectuosa amb la diversitat, fins arribar a la veritable normalització ”.