Col·labora amb la Comissió de Memòria Històrica per documentar la nostra història

22/04/2020

El Centre d’Esports Sabadell continua treballant amb la Comissió de Memòria Històrica per recuperar el patrimoni del club a través de donacions i cessions de documents i materials que ens ajuden a posar en valor la nostra història. A més, estem treballant en un nou web que recollirà la història del CE Sabadell, el nostre ADN. Ens podeu ajudar aportant alineacions, fotografies de jugadors, partits i estadis, o entrades de més o menys antiguititat. El correu de contacte és memoriahistorica@cesabadell.cat.

Aquesta és una de les seccions que tindrà el web de la història del Centre d’Esports Sabadell FC. 

A continuació, recordem algunes de les cessions i donacions que hem tingut aquesta temporada a l’arxiu històric del club. 

Donació per part de la família de l’expresident Francesc Valldeperas d’un contracte privat entre el CE Sabadell i el FC Barcelona signat l’any 1976. 

Donació d’un conjunt de llibres amb les mítiques il·lustracions de ‘JIM’ (Jaume Mercadé) sobre els partits del CE Sabadell per part de la seva filla, Mercè Mercadé. 

Fotografies històriques, llibrets i una cartulina exlusiva signada per la plantilla de l’ascens a Primera Divisió l’any 1965. Una donació a l’arxiu històric del club per part de la senyora Maria Lluïsa Serra i família.