Comunicat Oficial

25/01/2019

El Centre d’Esports Sabadell té la satisfacció d’anunciar que el futbol base –àrea estratègica en la gestió de tot equip de futbol-  s’integra de nou sota la direcció i gestió esportiva del club. Després de molts mesos de gestions i negociacions, avui ha quedat rescindit el contracte signat fa dues temporades per l’anterior equip gestor de l’entitat amb l’empresa Global Futbol Institute.  

El Centre d’Esports Sabadell vol agrair a Global Futbol Institute i al seu director Lucas González  la seva feina de gestió en el període en què ha estat sota la seva direcció.

Des d’avui mateix, s’inicia un període de transició cap a un nou model de gestió, del qual el club anirà informant puntualment i que ens ha de portar a un futbol base modèlic i plenament integrat en l’activitat diària del club. Això es traduirà sens dubte en millors oportunitats, formació i projecció per als joves jugadors arlequinats. En els propers dies s’anunciarà el nou organigrama del futbol base i les persones responsables de la Direcció Esportiva i Coordinació. Mentrestant, el club vol demanar la màxima col·laboració a jugadors, famílies i tècnics per tal que aquest període de transició cap al model que tots volem sigui el més eficient i ràpid possible.