COMUNICAT OFICIAL

1/04/2020

Davant l’excepcional situació d’emergència sanitària que estem vivint amb la propagació de la pandèmia del COVID-19, la suspensió temporal de la competició decretada per la RFEF i el greu perjudici econòmic que això provoca, el Consell d’Administració del CE Sabadell FC ha decidit presentar, davant l’autoritat pertinent, un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) per força major que afecta a la totalitat dels seus treballadors.

El CE Sabadell vol remarcar que aquesta mesura no suposa cap acomiadament dels treballadors, sinó un atenuant per pal·liar l’impacte econòmic provocat per la crisi del COVID-19, amb la intenció de tornar a la normalitat quan les autoritats competents així ho indiquin. Mentrestant, la principal prioritat de la nostra entitat és i serà vetllar per la salut dels nostres professionals i famílies.

El Consell d’Administració vol agrair el compromís de tots i cadascú dels seus treballadors, jugadors i tècnics en solidaritzar-se amb aquesta difícil i delicada situació, així com la feina  i dedicació de tots els col·lectius professionals i tota la gent compromesa i solidària que treballa sense descans per combatre el COVID 19 i tenir cura de tots nosaltres, entre els quals es troben nombrosos socis i sòcies.

Amb tot, desitgem la tornada el més aviat possible a la normalitat i retrobar-nos amb els nostres socis i la família arlequinada per gaudir novament tots junts d’aquesta gran passió.