COMUNICAT OFICIAL

1/06/2021

El CE Sabadell FC reacciona a la interpretació desconcertant per part de l’Ajuntament de Sabadell respecte la compareixença del president Esteve Calzada per valorar la situació del club després de la finalització de la temporada 2020-21.

  • En primer lloc, cal aclarir que en cap moment s’han atribuït responsabilitats al consistori sobre el descens de categoria. El principal missatge que reafirma Esteve Calzada és la necessitat d’un major suport de l’Ajuntament per comptar amb un projecte ambiciós i així recuperar la categoria i permetre que la ciutat de Sabadell es beneficiï de tenir el Centre d’Esports al futbol professional.
  • El president ha ressaltat la importància d’augmentar el suport social, empresarial i institucional en el ‘Tracte Tornarem’ per treballar amb la màxima ambició de recuperar la Segona Divisió. Esteve Calzada ha assegurat que el compliment del suport institucional comportarà una major aportació dels grups inversors. I en aquest punt, l’actual suport institucional és insuficient per tal d’aconseguir aquesta fita i clarament inferior a la resta dels nostres competidors. En aquesta línia, el CE Sabadell lamenta l’anunci de la reducció d’ajudes per part de l’Ajuntament que pretén que el club torni a pagar el consum de la Nova Creu Alta, en el moment més necessari de tenir el màxim suport per ser més forts.
  • El CE Sabadell FC reitera que la contribució de l’Ajuntament aprovada per executar el necessari canvi de gespa de l’estadi Municipal no ha estat efectuada i, en conseqüència, ha estat avançada pel club. Una inversió realitzada de forma conjunta amb el club 19 anys després de l’última actuació.
  • Respecte a les ajudes indicades en el comunicat pels diferents equips del futbol base de l’entitat, el club recorda que es tracta d’una aportació proporcional i igualitària a tots els clubs de la ciutat.
  • El CE Sabadell insisteix en l’oportunitat històrica per consolidar el club en el futbol professional en els pròxims anys amb unes bases sòlides i amb una solvència econòmica i institucional que el club ha assolit amb esforç en els darrers anys. Amb tot, el CE Sabadell deixa clar que tots aquests punts tractats pel president Esteve Calzada en la roda de premsa d’aquest matí s’han traslladat prèviament de forma privada a responsables de l’Ajuntament en diverses trobades que han resultat infructuoses. El club continua a disposició del consistori per treballar i fer encara més gran el CE Sabadell.