COMUNICAT OFICIAL

28/03/2022

El CE Sabadell FC, SAD anuncia que el grup d’inversors que controla la majoria de les accions del club, entre els quals es troba el president Esteve Calzada, acaba de fer una aportació econòmica de 500.000€ per ajudar a cobrir el pressupost de la temporada 2021/22. Aquesta injecció financera s’ha fet en forma de préstec que posteriorment es convertirà en accions del CE Sabadell FC, SAD

Amb aquesta aportació, juntament amb els ingressos que el club espera aconseguir d’aquí a final de temporada, s’espera cobrir el dèficit previst en el pressupost aprovat per la present temporada.

Arran d’aquesta nova aportació econòmica, el president Esteve Calzada ha declarat: “Com hem anat dient durant tota la temporada, els inversors prediquem amb l’exemple quan demanem ajuda per aconseguir ingressos per finançar el club. Amb aquesta aportació, els actuals inversors haurem aportat ja 8,5 milions d’euros durant els darrers 5 anys, més que ningú altre a la història del club. En tot cas, i al marge d’aquestes aportacions dels accionistes, és imprescindible que el club continuï fent créixer els seus propis ingressos de socis, patrocini i aportacions de les institucions per tal d’avançar poc a poc cap a un autofinançament que faci que el club no depengui cada temporada de les contribucions financeres dels seus accionistes”.