Comunicat oficial

Tant Manel Martínez com Agus Medina eren considerats pel club, direcció esportiva i cos tècnic, jugadors bàsics en el projecte del CE Sabadell 16/17, però ambdós casos, els propis jugadors han estat els que han decidit posar fi a la seva relació amb el club de forma amistosa.

En el cas de Manel, per posar rumb al Girona i provar sort a Segona. Li desitgem el millor i tant de bo pugui tenir un forat a la categoria de plata, que és on el nostre club lluitarà per tornar.

Agus Medina ha decidit rescindir el seu contracte en principi per ser agent lliure, i tot i que el club és conscient del seu futur, per respecte al jugador ha de ser ell qui comuniqui on va, i com a Manel, li desitgem el millor.

A l’actual plantilla del CE Sabadell es queden els jugadors que volen morir per aquest club i aquest escut. No s’ha obligat a ningú a quedar-se contra la seva voluntat, perquè el club ens necessita a tots implicats al 200%.

L’entitat també vol enviar un missatge a l’afició en forma d’esperança i ànim. Estàvem molt tocats fa dos mesos i ara tenim present i futur. I no dubteu que farem tot per formar una plantilla de la qual us pugueu sentir orgullosos.

Dilluns presentarem cinc noves incorporacions i encara ens quedaran unes quantes més per tancar.