COMUNICAT OFICIAL: Jaume Milà deixa de ser director esportiu del CE Sabadell

El Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell FC ha pres la decisió de prescindir dels serveis de Jaume Milà al capdavant de la direcció esportiva del club. 

El director esportiu de Sant Cugat del Vallès ha liderat la parcel·la esportiva arlequinada des del mes de desembre de l’any passat, quan va assolir de forma interina el càrrec i va liderar el mercat d’hivern per a esdevenir una peça fonamental en la permanència del primer equip a Primera Federación. Anteriorment, Milà havia estat escollit com a secretari tècnic del primer equip el juliol de l’any 2022 i havia treballat per a confeccionar la plantilla de la temporada passada.

El Centre d’Esports Sabadell vol agrair a Jaume Milà la seva incansable feina al servei del club durant les darreres sis temporades. Des de la seva arribada com a l’entrenador del Juvenil ‘A’, ascendint de Preferent a Lliga Nacional, fins a ser el director esportiu del primer equip.

Durant aquests anys, Milà també ha dirigit l’àrea esportiva del Futbol Base del club amb èxits i resultats constants. Part d’aquests han estat les millors classificacions històriques del Juvenil ‘A’ a la Divsió d’Honor o l’ascens del Filial des de Segona Catalana fins a la Lliga Elit, competició a la qual es troba actualment en segona posició. A més, el futbol base del Centre d’Esports ha esdevingut un referent a Catalunya i diversos jugadors s’han consolidat al primer equip o han arribat al futbol professional.

Finalment, el club agraeix a Milà la seva aposta pel club, la implicació, professionalitat i treball diari durant aquests sis anys.

El Centre d’Esports tancarà en les pròximes hores la contractació d’un nou director esportiu, a la vegada que espera que aquest canvi serveixi per a provocar una reacció immediata a la plantilla i als resultats que aquesta està aconseguint.

Sabadell, 14 de novembre del 2023.