Darrera oportunitat

Últim desplaçament de la temporada per al Centre d’Esports Sabadell ‘B’. Amb els deures més que fets des de fa jornades, el filial arlequinat encara aspira a posar la cirereta a una gran temporada finalitzant entre els quatre primers classificats. Els homes de Jose Solivelles són ara mateix sisens amb 59 punts, un menys que el cinquè, el Vilafranca, i tres menys que el quart, la Montañesa. Les opcions encara són més reals quan un mira el calendari i veu que aquests dos equips es veuen les cares aquest cap de setmana.

Ara bé, el Sabadell ‘B’ haurà de treure demà (12h) els tres punts de la Bòbila si vol ser quart. Un desplaçament duríssim ja que el CF Gavà és el segon classificat i fa quinze jornades consecutives que no perd. El conjunt blaugrana va certificar el passat cap de setmana la seva presència al ‘play-off’ i guanyant s’asseguraria, com a mínim, ser tercer. En el record, el 0-0 de la primera volta, un partit on el filial va tenir sobrades ocasions en els últims minuts per endur-se els tres punts.

Solivelles no podrà comptar amb Pol Moreno ni Parera, convocats amb el primer equip, ni amb els lesionats Cesc, Joel, Max i Peña. Aquesta circumstància obliga a convocar quatre jugadors del Juvenil ‘A’: Antonio, Pol Monells, Pau Mañé i Salinas. El primer d’ells, a més, serà novament de la partida.