Delgado, Keita i Vidal han estat presentats com a jugadors del Centre d’Esports Sabadell al nou concessionari oficial Cupra-Sarsa

En presència del gerent de Sarsa SEAT, Cupra i Skoda Jordi Domènech, el director general del Centre d’Esports Sabadell Bruno Batlle i el seu director esportiu Gerard Escoda, han estat presentats de forma oficial i davant dels mitjans els futbolistes Juan Delgado, Moha Keita i Víctor Vidal.

L’acte ha tingut lloc al nou concessionari oficial Cupra-Sarsa de Sabadell que pertany al grup Movento, un dels patrocinadors oficials del club, en una mostra de recolzament mutu amb l’empresa familiar sabadellenca que és referent en el seu sector innovant en la mobilitat.

Al final de l’acte, els jugadors han fet tocs amb la pilota i finalment s’han fotografiat davant del nou model Cupra Formentor VZ5.

El nou concessionari Cupra-Sarsa de Sabadell, inaugurat el setembre del 2021, allotja tots els seus models en un espai d’interiorisme espectacular que compta amb un total de 500m2, i el podeu trobar al 127 de la Ronda Ponent.