Derrota sense pal·liatius contra l’Espanyol B (3-0)

Sense ser cap excusa, de nou el col·legiat va tenir excessiu protagonisme, ja que el penal que origina l’1-0 es més que rigorós, i just abans del final de la primera meitat, va haver-hi un clar a favor del CE Sabadell que no va ser assenyalat. Quatre penes màximes en contra en la primera volta i només una a favor. Xifres que parlen per si soles.

Al segon temps els de Jose Solivelles ho van seguir intentant, i el filial perico amb prou feines creuava la medul·lar, però en la primera ocasió que ho va fer, un error defensiu va permetre el 3-0 definitiu, ja que fins al final de la trobada amb prou feines va haver partit, i van sobrar molts minuts al xoc.

Dins del mal dia, la bona noticia va ser la tornda diverses setmanes després de Javi Barrio i Pastells, que seran homes importants en la segona volta que començarà el proper 7 o 8 de gener a Saragossa davant l’Ebro.

Va haver-hi una important representació d’afeccionats del CE Sabadell, als quals el club dóna les gràcies por el seu suport incondicional, ja que es van fer notar durant els 90 minuts, fins i tot amb el resultat advers.