Disnova Distribuïdors, renova la seva confiança en el projecte del Centre d’Esports Sabadell FC per dues temporades.

El Centre d’Esports Sabadell FC, SAD i Disnova distribuïdors de les principals marques de begudes, d’alimentació i de productes d’hostaleria han ampliat l’acord de col·laboració per dues temporades més, fins al juny del 2021. D’aquesta manera, la firma que ha apostat pel projecte des dels seus inicis seguirà vinculada com a patrocinador del CE Sabadell FC, SAD i aportarà els seus productes en totes les activitats sociesportives del calendari.

L’acord inclou, a banda de la visibilitat de la marca a l’estadi, els suports amb els seus productes ales més de 40 activitats socioculturals i de compromís social del calendari del Centre d’Esports Sabadell.

L’empresa coneguda per la seva gran implicació en projectes de Sabadell i de tot el Vallès, és una de les famílies més estimades, la família Peñalver.

La signatura s’ha fet a l’estadi de la Nova Creu Alta, per part del CE Sabadell FCAna Navés, Vicepresidenta i Directora de Màrqueting manifestava després de signar el contracte: “és un Honor la renovació d’aquest acord per tot el que simbolitza Disnova i la família Peñalver amb l’entitat del CE Sabadell FC, la seva confiança ens dóna ànims per seguir endavant, esperant que moltes altres empreses de Sabadell segueixin el seu exemple i facin seu el projecte d’aquest gran i històric Club”.

Eli Peñalver, representant i Directora General de Disnova Distribuïdors afegia, “la nostra família de generació en generació ha viscut grans moments amb aquest el que és el nostre Club, hem crescut amb aquests colors i aquesta passió, és un orgull poder ajudar i fer-la cada dia una mica més gran”.