Dóna la cara pel CE Sabadell, tu també jugues!

Ara, més que mai, tu també jugues al Centre d”Esports Sabadell. A través de bmyteam, el club ofereix als aficionats arlequinats la possibilitat d”aparèixer en els dorsals dels seus futbolistes preferits. Us necessitem perquè junts som més forts!
 
Per només 10 euros i emplenant un formulari molt senzill a través d”aquest enllaç, els seguidors podran donar la cara pel CE Sabadell d”una manera molt original. A més, també es podrà realitzar directament a les oficines situades a la Nova Creu Alta.
 
Aprofita els avantatges d”aquesta iniciativa!
 
Després de fer la comanda, els aficionats que ho vulguin podran comprar la samarreta on hi apareix el seu rostre amb l”estampació del número i del nom com a regal.
 
A més, els seguidors rebran un certificat d”autenticitat signat pel jugador triat i disputaran un partit a la gespa de la Nova Creu Alta un cop acabi l”actual temporada.
 
Està previst que els jugadors del primer equip estrenin les samarretes amb els nous dorsals en la segona volta de la Lliga Adelante. Mostra la teva passió i apareix a la samarreta arlequinada! Compra el millor regal de Reis!