Duel directe

CE Sabadell: El conjunt arlequinat ha començat el 2016 a ritme de creuer: tres victòries en tres partits que l’han portat a treure el cap a la zona alta de la classificació. S’ha trencat la tan esperada mala ratxa fora de casa i l’equip ha experimentat una notable millora en tots els aspectes. A més, a la Nova Creu Alta no s’escapen punts des de finals de novembre, coincidint amb la visita del filial blaugrana, i 20 dels 28 gols d’aquesta temporada s’han anotat al ‘temple’ creualtenc. 

Tornada: Juan Osado torna a una convocatòria gairebé dos mesos després de lesionar-se l’espatlla al camp del Badalona. Per contra, Pastells, sancionat, Yeray, Forniés i Juanjo, lesionats, Marc de Val i el nouvingut Eloy Gila es queden fora de la convocatòria. 

Notícies: El Sabadell-Cornellà de demà comptarà amb la presència a la llotja de la Molt Honorable Sra. Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya. Forcadell serà rebuda pel president del Centre d’Esports Sabadell, Antoni Reguant, així com per la resta de membres del consell i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez.

Miguel Álvarez:  “El Cornellà era la revelació però ara ja és un equip a tenir en compte”.

“Entenc que la gent estarà amb nosaltres i vindrà al camp perquè l’equip dóna bones sensacions”.

UE Cornellà: Els del Baix Llobregat arriben a la Nova Creu Alta com un rival directe en la lluita per les posicions de privilegi. Ara mateix sumen 33 punts, dos més que el Sabadell. Després de començar la temporada de manera fulgurant amb cinc victòries en cinc partits, el Cornellà va travessar una crisi de resultats però tampoc coneix la derrota en aquest 2016: un triomf i dos empats en les últimes tres jornades.

Home a seguir: Abraham. L’últim reforç del Cornellà, ex del Badalona o l’Alcoyano entre d’altres, va debutar el passat diumenge i en mitja hora va tenir temps de provocar un penal i donar mostres de la seva qualitat en banda.

Dada: 5. Són les victòries del Cornellà lluny del seu estadi. Amb 18 punts en 11 partits, els de Jordi Roger són el millor visitant del grup.

Precedent: Serà la primera vegada que tots dos equips es vegin les cares en lliga a la Nova Creu Alta. L’any de l’últim descens a Tercera també va coincidir amb el dels verds a Primera Catalana.

Convocats: Craviotto, Sergi Tienda, Agus Medina, Lucas Viale, Alcañiz, Agustín, Valentín, Batanero, Marc Fernández, Juan Osado, Pirulo, Bruno, Forgas, Adama, Manel i Adri Díaz.