El CE Sabadell aposta per l’Àrea Internacional amb el lideratge de Miki Lladó

El Centre d’Esports Sabadell referma la seva aposta per l’Àrea Internacional del club amb Miki Lladó al capdavant, aquesta àrea estratègica ha de permetre la generació de nous ingressos per al club en els propers anys.

El tècnic santcugatenc tanca l’etapa a la banqueta del Juvenil ‘A’ després de dues temporades molt existoses que han culminat amb la millor classificació històrica de l’equip a Divisió d’Honor. La direcció del CE Sabadell confia en la figura de Miki Lladó pel seu coneixement del Centre d’Esports Sabadell i la seva capacitat de gestió i visió global a més de l’experiència en projectes internacionals als Estats Units i a la Fundació Vicenç Ferrer a la Índia.

El club vol agrair la gran tasca i implicació al costat de Miki Lladó al Juvenil ‘A’ de Martí Creus, Jandro Martínez i Albert Serra. Creus continuarà vinculat al club a l’àrea de metodologia del futbol base. En els pròxims dies es farà oficial el nou cos tècnic del Juvenil ‘A’ per afrontar la segona temporada consecutiva a Divisió d’Honor.